5 жовтня помер молодший сержант 3-ої бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана Національної гвардії України Руслан Васильович Кичан. 42-річний житель Вараша приїхав у відпустку.

Руслан Васильович народився у м.Волгодонськ, рф. Навчався на слюсаря вентиляційних систем у ПТУ ВП РАЕС (на той час СПТУ-12), також у 1999 році завершив Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя за спеціальністю інженер-механік.

Працював у Цеху з ремонту загальностанційних систем РАЕС. Мобілізували Руслана на захист України на початку березня 2022 року. Без батька залишився син-підліток. Щирі співчуття родині, близьким і друзям.

Кичан Руслан Васильович1

Завтра, 11 жовтня, траурна хода розпочнеться орієнтовно о 10:00 від лікарні (морг), пройде вул.Енергетиків до будинку мікрорайон Будівельників 18/4. Після прощання біля під'їзду процесія повернеться на вул.Енергетиків, далі пройде вул.Паркова, вул.Степана Бандери, проспектом Т.Шевченка, вул.Лесі Українки до перехрестя вулиць Набережна, Волонтерська, Соборна, Лесі Українки.

Далі ритуальний транспорт доставить труну до с.Зносичі Немовицької громади Сарненського району де у місцевому храмі відбудеться поминальна служба. Поховають нашого Захисника на кладовищі у цьому ж селі.

Прошу всіх долучитися до гідного прощання з нашим Героєм. Вічна пам'ять.