Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. Члени комітету розглянули 11 питань, що стосуються організації життєдіяльності громади.


У четвер, 5 жовтня, засідання розпочали із питання про початок опалювального періоду 2023/2024 років у с.Заболоття. Постачання тепла у домогосподарства жителів села розпочнеться у п’ятницю, 6 жовтня.

Розглянуто два питання щодо державної реєстрації права комунальної власності на об’єкт нерухомого майна. Мова про державну реєстрацію права комунальної власності за Вараською МТГ в особі Вараської міської ради об’єкту нерухомого майна Дитячого навчального закладу "Берізка" із зміною назви − будівля закладу освіти, що знаходиться у с.Собіщиці та реєстрація частки комунального майна − стоматологічний кабінет (м-р Перемоги 8а) у м.Вараш.

6266

Під час засідання члени виконавчого комітету затвердили результати проведення конкурсу з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської МТГ. Проєктом рішення передбачається впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті загального користування на території Вараської МТГ. Зокрема, визначено ТОВ "ГІС-СЕРВІС" переможцем конкурсу з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги та передбачено укладання договору з ним.

6264

Головуючий засідання міський голова Олександр Мензул

Підтримали і питання про встановлення режиму роботи супермаркету "Torba", котрий розміщується за адресою: майдан Незалежності 10, місто Вараш, щоденно з 08:00 години до 22:00 години без обідньої перерви без вихідних.

6273

Іще одне питання порядку денного стосувалося внесення змін до мережі міських автобусних маршрутів загального користування. Йдеться про облаштування зупинки громадського транспорту на вулиці Волонтерській у м.Вараш, відповідно до міських маршрутів.