Заступник міського голови Дмитро Стецюк взяв участь в урочистостях вараської військової частини Національної гвардії України із нагоди Дня Захисників та Захисниць.

Кращих бійців частини він нагородив грошовими винагородами за старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України.

6024

Дмитро Стецюк (праворуч)

"День захисників та захисниць, українського козацтва, створення УПА. Ці свята свідчать про те, що ми спадкоємці героїчного українського народу. Свідчать про нашу мужність, силу та відданість Батьківщині. росія століттями намагається зламати український дух, волелюбність, знищити нашу мову, традиції, але ми український народ стоїмо непохитно. Хочу сьогодні подякувати вам за службу і побажати міцного здоров’я, миру, професійного самовдосконалення та удачі під час військової служби",− зазначив у своїй промові Дмитро Стецюк.

5859

Сьогодні, 2 жовтня, до вітань та нагородження також долучилися тимчасово виконуючий обов'язки командира військової частини підполковник Юрій Фомін, генеральний директор Рівненської АЕС Павло Ковтонюк, голова Первинної профспілкової організації РАЕС Іван Мельник.

5960