Відбулася традиційна зустріч перед осінньо-зимовим періодом (ОЗП) керівництва КП "Вараштепловодоканал", представників структурних підрозділів виконавчого комітету із головами правлінь ОСББ міста Вараш.

Під час зустрічі, 21 вересня, обговорили питання щодо підготовки до осінньо-зимового періоду (ОЗП), особливості опалювального сезону 2023/2024 в умовах воєнного стану, взаємодія ОСББ і управляючих компаній перед опалювальним сезоном, комерційний облік теплової енергії і водопостачання, зокрема про винятки громадян, які мають право на перерахунок житлово-комунальних послуг.

4379

На початку засідання директор ВТВК Роман Саушкін наголосив на обов’язковому виконанні у повному обсязі заходів із підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду(ОЗП). Він також відмітив хорошу синхронну роботу ОСББ разом із комунальним підприємством під час старту опалювального сезону у місті минулого року.

4377

Затим Роман Саушкін обговорив з представниками ОСББ питання щодо права деяких споживачів на перерахунок житлово-комунальних послуг комерційного обліку теплової енергії і водопостачання. Йдеться про осіб, котрі були відсутні, або не проживали у своїх помешканнях понад 30 календарних днів.

384

Також запрошені учасники зустрічі мали змогу поставити запитання, котрі є важливими для ОСББ і потребують обговорення та вирішення.