Сьогодні, 1 вересня, з нагоди Дня знань, на площі біля Вараської міської ради відбувся патріотичний захід за участі влади міста, учнів 11- х класів, військовослужбовців та духовенства Вараської громади.

 "Молитва за Захисників" – під таким гаслом присутні вшанували світлу пам’ять загиблих Героїв нашої громади.

Спільно помолилися за тих, хто загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, вшанували їх хвилиною мовчання. Учні 11-класів поклали квіти до вуличних інсталяцій з портретами загиблих Героїв-захисників Вараської громади.
 
Окрім цього, під час патріотичного заходу старшокласники передали військовим малюнки та власноруч змайстровані обереги.
 
Міський голова м.Вараш Олександр Мензул привітав усіх із новим навчальним роком та наголосив, що саме це покоління буде відновлювати нашу державу після усіх руйнацій.
 
"Ви маєте добре вчитися, гризти той граніт науки, оскільки лише освічені люди зможуть підняти нашу державу. Насправді вчитися та розвиватися потрібно постійно, усім поколінням. Вважаю, що саме школа закладає те ядро, яке стимулює в майбутньому до розвитку. Тому, вивчайте точні науки, мови, бо наша держава дуже потужно інтегрується в світову спільноту. Знання мов дасть вам можливість спілкуватися із колегами усього світу. Іще найголовніше – шануйте тих людей, завдяки яким у вас є можливість вчитися та тут стояти − наших воїнів. Слава Україні", − зауважив очільник громади.
 
0589