Сьогодні, орієнтовно о 13:00, до Вараша прибудуть тіла загиблих Героїв: жителів Вараша Ігоря Олександровича Касянчика, Олександра Сергійовича Марчука та жителя с.Заболоття Олександра Олександровича Матвійчука.

Траурна хода розпочнеться від Автовокзалу і вирушить вул.Енергетиків до будинку вул.Кібенка 1.
Untitled design 67

Після прощання біля під'їзду з Олександром Марчуком процесія повернеться вул.Енергетиків до Автовокзалу, далі проспектом Т.Шевченка прослідує до площі біля міської ради, де відбудеться прощання за військовим церемоніалом з трьома нашими Героями. 

По завершенню прощальна процесія вирушить вул.Лесі Українки і розділиться на дві частини біля Вараського ліцею №3 – труни з тілами Ігоря Касянчика та Олександра Марчука вул.Героїв Небесної сотні буде доставлено до Свято-Софіївського храму, а труну з тілом Олександра Матвійчука буде доставлено до Спасо-Преображенського собору.

Після поминальних служб тіло Ігоря Касянчика буде доставлено для прощання біля під'їзду будинку мікрорайон Перемоги 49, а звідти доставлено для поховання на кладовищі у с.Більська Воля.

Труну з тілом Олександра Марчука буде доставлено для поховання на кладовищі с.Ромейки Полицької громади.

Тіло Олександра Матвійчука після відправи буде спочатку доставлено для прощання до батьківського порогу у с.Заболоття Вараської громади, а пізніше для поховання на кладовищі у цьому ж селі.