23 серпня, у День Державного прапора України, відбувся благодійний захід "Життя переможе! В єдності наша сила!"

Організатори – міська рада старшокласників "Ватра" закладів освіти Вараської громади – збирали кошти для лікування нашого пораненого земляка Андрія Скрипчака. Ініціювала захід Дарина Скрипчак – сестра нашого воїна, яка виконала декілька пісень під час концертної програми.

1261024

 Дарина Скрипчак

До заходу на площі біля стадіону "Ізотоп" долучилися представники міської влади: перший заступник міського голови Павло Павлишин, заступник міського голови Дмитро Стецюк та начальнк Управління освіти Олена Корень.

"Хочу всіх привітати з державним святом – Днем Державного Прапора України. Бажаю, щоб наш прапор захищав нашу країну, оберігав нас і найголовніше – захищав і оберігав наших воїнів. Хочу подякувати всім освітянам, всім, хто долучився до цього благодійного заходу. Це лише невеличка, але важлива допомога, яку ми можемо надати для нашого Захисника Андрія. Вірю в те, що він вилікується, буде тут – серед нас – і продовжить волонтерити та захищати нашу країну", – промовив Павло Павлишин.

09 8323

Перший заступник міського голови Павло Павлишин

Під час заходу можна було відвідати благодійну ярмарку від освітніх закладів Вараської громади з різноманітними смаколиками та власноруч зробленими виробами мистецтва. Також взяти участь в акції "Намалюй малюнок для Захисника" – усі роботи волонтери громади передадуть Героям на передову. Окрім цього на присутніх чекали виступи місцевих танцювальних колективів та юних співочих талантів.

09 8219

Завдяки небайдужості та допомоги мешканців громади вдалося зібрати 98 тис. 126 грн. Усі виручені кошти із благодійного заходу передадуть Андрієві Скрипчаку.