Припинити юридичну особу Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вараш в результаті реорганізації шляхом приєднання до Вараського центру соціальних служб та послуг. Відповідне рішення днями під час пленарного засідання 36-ї сесії ухвалили депутати Вараської міської ради.

Проєкт передбачає об'єднання зазначених центрів, що створить необхідні умови для надання громадянам якісних соціальних послуг в межах однієї установи та ефективного використання матеріально-технічних, кадрових, фінансових та управлінських ресурсів.

Центр запрацює лише після проведених організаційно-правових заходів із дотриманням прав та інтересів працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вараш, які передбачені чинним законодавством.

Після реорганізації Вараський центр соціальних служб та послуг планує розширити спектр послуг − зокрема, нині вивчається можливість надавати соціальну послугу асистента дитини (учня) для супроводу дітей з особливими освітніми потребами, створення відділу, що працюватиме з військовослужбовцями і членами їх сімей, створення так званого інституту третього віку для роботи з представниками старшого покоління тощо.