На виконання заходів "Комплексної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді міста Вараш на 2021-2025 роки" на 2023 рік у залі засідань виконавчого комітету Вараської міської ради відбулося привітання чотирьох дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які є випускниками навчальних закладів міста Вараш. Дітям вручено подарунки, які придбано за кошти місцевого бюджету.

Випускників із закінченням навчального закладу привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роман Хондока та начальник служби у справах дітей Ольга Самохіна, які побажали, щоб їх життєвий шлях був рівним та щасливим, а плани та цілі обов’язково стали реальністю, завжди вірити у свої сили, досягали поставленої мети, щоб стали вірними синами та дочками свого народу, знання та вміння віддали для  добробуту і процвітання України.

За інформацією Служби у справах дітей

O 2x

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!