Відділ архітектури та містобудування ВК ВМР продовжує працювати над концептом пам'ятного знаку загиблим Героям Вараської громади.

Зокрема, розробляється візуалізація, складаються відповідні розрахунки, відбувається пошук потенційниого виконавця.

Фото 667 1

Візуалізація проєкту пам'ятного знаку загиблим Героям Вараської громади

"Нашим відділом напрацьовано варіант ескізу, візуалізація пам'ятника. Є думка розмістити його у центрі міста, перед будівлею виконавчого комітету Вараської міської ради. У зображенні вишиванки закодовано наше місто Вараш. У проєкції зверху пам'ятник у вигляді хреста, загальний вигляд – свічка. На бічних ребрах хреста будуть викарбувані прізвища, дати народження і смерті наших Героїв. У майбутньому будемо докарбовувати – ми розуміємо, що війна ще не закінчилася. Наразі маємо завдання визначитися з вартістю і з потенційним виконавцем даних робіт. Попередньо контактували із майстернею у м.Костопіль. На жаль, там не мають технічної можливості реалізувати наш задум. Отже ми звернулися до майстерні у м.Коростишів, пообіцяли докладно розглянути нашу пропозицію. Якщо і вони відмовлять, то й надалі будемо шукати потенційних виконавців", – коментує в.о.начальника Відділу архітектури та містобудування Наталія Колесінська.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!