Сьогодні, 26 травня, відбулося урочисте відкриття кімнати спорту та реабілітації у Вараській багатопрофільній лікарні за підтримки Вараської організації Товариства Червоного Хреста України в рамках проєкту BraVo.

Кімната запрацювала на базі реабілітаційного відділення лікарні та оснащена різноманітним спортивним обладнанням: біговою доріжкою, тренажером, шведською стінкою, фітболом, карематами та масажними ролами.

За участю міського голови м.Вараша Олександра Мензула, директора Вараської багатопрофільної лікарні Тетяни Латишенко та представника організації Товариства Червоного Хреста України відбулося урочисте перерізання червоної стрічки на вході до кімнати.

З нагоди відкриття, міський голова м.Вараш Олександр Мензул привітав та вручив подяки голові Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Марії Бєліковій і фахівцю з розвитку Рівненської Рівненської обласної органзації Товариства Червоного Хреста України Жанні Сидорні.

"Ця тема дуже важлива і актуальна як ніколи для нас. Організація зі світовим іменем залишає по собі "сліди" у Вараші: і це не тільки цей проєкт, а й багато інших! Тому, хочу Вас привітати ",− сказав під час свого виступу очільник громади.

7 0

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул

В свою чергу, голова Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Марія Бєлікова наголосила на приємній співпраці організації, як з місцевою владою, так і зі всією Україною. Додала, як важлива гуманітарна допомога Всесвітнього Товариства для України, а також, і зворотній зв'язок – формування свідомого українського суспільства, яке готове допомогти кожному. Адже, лише завдяки таким людям існує подібна світова організація та забезпечується допомога постраждалим.

8 0

Голова Рівненської обласної орнізації Товариства Червоного Хреста України Марія Бєлікова

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!