Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У четвер, 11 травня, до порядку денного було включено 14 питань.

Насамперед, на засіданні затверджено мережу 14 закладів дошкільної освіти (ЗДО) Вараської міської територіальної громади на 2023-2024 рік. Потреба у реформуванні мережі викликана демографічною кризою. Минулого року здобували дошкільну освіту 2161 дитина (125 груп), а на цей час – 1979 дітей (113 груп).

Затим на засіданні ухвалено рішення щодо зміни розпорядника б юджетних коштів нижчого рівня та про нову редакцію фінансового плану КП "УК "Житлокомунсервіс" ВМР на 2023 рік.

271

Також члени виконавчого комітету затвердили переможця конкурсу з визначення автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування "Вараш – Щоків". Перевезення здійснюватиме ФОП Сніжко Павло Ростиславович, автобус курсуватиме щоденно за маршрутом: автовокзал м.Вараш – с.Стара Рафалівка – с.Бабка – с.Сопачів – с.Діброва – с.Щоків.

5254

Іще одне питання порядку денного стосувалося продовження опалювального періоду 2022-2023р. у с.Заболоття. Через несприятливі погодні умови, враховуючи лист-звернення старости села Ольги Ярошик та звернення іще трьох підприємців, на засіданні вирішено продовжити опалювальний період у с.Заболоття до 26 травня.

5268

Окрім цього члени виконавчого комітету розглянули низку питань щодо розірвання і внесення змін до договорів оренди нерухомого майна, що належать до комунальної власності Вараської міської територіальної громади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!