Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Під час засідання 2 травня члени виконавчого комітету заслухали начальника Управління економіки та розвитку громади Ірину Барабух щодо звіту про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вараської міської територіальної громади на 2022 рік.

4835
Зокрема, начальник відмітила, що виконання Програми здійснювалося в умовах запровадженого правового режиму воєнного стану на території України. В основному заходи Програми були спрямовані на національну безпеку та територіальну оборону. Водночас у господарській діяльності та промисловості виконано усі показники.

У 2022 році за програмою "єРобота" підприємці громади залучили вісім грантів, також зареєструвалося 240 суб’єктів підприємництва – це свідчить про позитивну динаміку розвитку господарського комплексу.

Щодо бюджету, то його виконання складає 101%, що у період воєнного стану є ознакою ефективної діяльності у громаді. Дотримана і прибуткова діяльність комунальних підприємств за основними показниками. Також уперше за багато років у галузі охорони здоров’я та благоустрою Вараської МТГ придбано нову спецтехніку та медичне обладнання.

4822
Затим члени виконавчого комітету ухвалили рішення про створення Алеї Героїв у Вараській міській територіальній громаді та утворення Вараської міської субланки Вараської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Рівненської області та затвердили Положення про неї.

Внесли зміни до договорів оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Вараської МТГ, погодили намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності та включення його до Переліку першого типу та новий склад комісії по визначенню кандидатур на присвоєння почесного звання України "Мати-героїня".

4840
Також встановили режим роботи магазину KarcherStore та розглянули низку питань про надання жилої площі у вигляді ліжко-місця в гуртожитку, внесення змін до облікової справи громадянина, який потребує поліпшення житлових умов, зняття з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та ін.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!