Відбулося засідання Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту.

Розгляд питань порядку денного депутати розпочали із обговорення проєкту рішення про зміни до бюджету Вараської МТГ на 2023 рік. Зокрема, щодо cпівфінансування за надання соціальних послуг стаціонарного догляду мешканцям громади, які перебувають в інтернатних закладах Рівненської області тощо.

4760

Затим члени комісії ознайомилися зі списком-пропозицією щодо складу присяжних Кузнецовського міського суду Рівненської області у кількості 15 осіб.

Після обміну думками стосовно двох проєктів рішень, що стосувалися внесення змін до структури виконавчих органів Вараської міської ради, загальної чисельності працівників апарату управління, депутати підтримали проєкт рішення про присвоєння звання "Почесний громадянин Вараської міської територіальної громади" (посмертно) 25 жителям громади.

Під час засідання розглянуто зміни до Програми економічного і соціального розвитку Вараської міської територіальної громади на 2023 рік, які стосуються сплати членських внесків Вараською громадою за участь у різноманітних об'єднаннях, та проєкт рішення про створення Молодіжної ради при Вараській міській раді, адже цьогоріч добігає кінця каденція членів Молодіжної ради при виконавчому комітеті ВМР.

4755

Завершилося засідання обговоренням протоколу наради про участь у конкурсному відборі за програмою "Енергоефективність громадських будівель в Україні" у рамках Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком. За умовами згаданої Програми у громаді є два об’єкти, котрі відповідають вимогам порядку відбору проєктів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!