З нагоди Великодня на площі біля стадіону "Ізотоп" відбувся благодійний проєкт "Великодні гостини" на підтримку ЗСУ, організований Департаментом культури, туризму, молоді та спорту ВМР.

Програма заходу включала: 

  • "Танцювальні батли" за участю вихованців гуртків сучасної хореографії "FlashDance", "Театр-студії танцю "ГРААЛЬ" та "K.dance studio";
  • "Показовий виступ з тактичної підготовки", котрий влаштували рій "Стріла" Вараського ліцею №1 та рій "Гетьмани" Вараського ліцею №5;
  • "Великодню майстерню", де малюки і дорослі розфарбовували патріотичними кольорами імбирно-медові пряники;
  • "Барви Великодня" – діти малювали крейдою на асфальті.

9 1024

Поезія стала чудовим доповненням до інших видів мистецтва, які представлялися на заході. Учасники красномовно зачитали вірші, що додало неповторну атмосферу до Великодньої події. Також, у рамках проєкту відбулася благодійна акція "Паски для захисників" – усі бажаючі приносили святкову пасочку та крашанки для наших військових.

6 1024

До святкової баванки долучилося чимало жителів Вараської громади, серед яких і дорослі, і діти.

Загалом організаторам благодійного проєкту вдалося зібрати 4 тис. 400 грн та сім ящиків пасок, котрі спрямують для бійців із Вараської громади.

17 1024

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!