Затвердити проведення ярмаркових заходів на території Сопачівського старостинського округу та села Заболоття Вараської МТГ щоденно з 09:00 до 20:00 години. Таке рішення учора, 13 квітня, на засіданні ухвалили члени виконавчого комітету Вараської міської ради.

Зокрема, у с.Сопачів ярмаркові заходи відбуватимуться на вулиці Івана Гузоватого (біля ліцею), у с.Заболоття – на вулиці Соборна (навпроти магазину "Ветеран").

"Продовжуємо впорядковувати торгівлю на території нашої громади. Триває робота щодо використання земельних ділянок, які належать до комунальної власності, незабаром відбудеться процес демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд. Водночас ми працюємо над новими торговими майданчиками - вслід за Варашем на засіданні виконавчого комітету ухвалено рішення про проведення ярмаркових заходів у селах Заболоття та Сопачів. Будемо розвивати цей напрямок і в інших селах. Також у планах хочемо зробити ярмаркові заходи і по мікрорайонах Вараша", – зауважує міський голова Олександр Мензул.

Нагадаємо, що під час попереднього засідання виконавчого комітету ухвалено рішення і щодо затвердження проведення у місті Вараш суботнього ярмарку на перетині вулиць Правика – Ринкової, біля магазину "Меблі" та вздовж вулиці Ринкової.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!