Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

У четвер, 13 квітня, члени комітету розглянули 28 питань, що стосуються організації життєдіяльності громади.

Насамперед, заслухали звіт про роботу за 2022 рік Управління освіти ВК ВМР, звіти щодо виконання фінансових планів комунальних підприємств "Вараштепловодоканал", "Міські електричні мережі", "Вараський центр первинної медичної допомоги" та "Бюро технічної інвентаризації".

4011

Затим ухвалили рішення щодо проведення ярмаркових заходів на території Сопачівського старостинського округу щоденно з 09:00 до 20:00 години по вулиці Івана Гузоватого біля Сопачівського ліцею ВМР та на території с.Заболоття Вараської МТГ. 

Затверджено і комплексний план заходів щодо санітарної охорони території Вараської МТГ від занесення та розповсюдження карантинних та інших інфекцій, що можуть мати міжнародне значення, на 2023-2027 роки. Зокрема, мова про план протиепідемічної готовності та здійснення в осередках інфекційних хвороб протиепідемічних заходів у разі необхідності: перепрофілювання приміщень для госпіталізації (ізоляції) хворих осіб та/або особи, стосовно яких є підозра на інфекційну хворобу, підготовка медичних працівників з питань епідеміології, клінічних ознак захворювання, діагностики, профілактики та лікування інфекційних хвороб та ін.

4017

Під час засідання члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення про демонтаж самовільно встановлених/розміщених елементів благоустрою та тимчасових споруд, розташованих в м.Вараш по вул.Енергетиків, а також затвердили умови конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування "Собор-Залізнична станція".

Ухвалено рішення про дати завершення опалювального сезону 2022/23 років у Вараській громаді. Постачання теплоносія жителям м.Вараш буде припинено 1 травня, а абонентам у с.Заболоття  12 травня.

4008

Окрім цього на засіданні погоджено продовження договору оренди за результатами проведення аукціону, зміни до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності, визначили кандидатуру на представлення до присвоєння почесного звання України "Мати-героїня", новий персональний склад Координаційної ради з питань сімейної та ґендерної політики, попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми.

Також члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення комісії щодо розгляду заяв окремих категорій громадян про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення та щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!