Відбулася нарада при першому заступникові міського голови Павлу Павлишину щодо питань реалізації програм із енергоефективності та енергозбереження у Вараській громаді.

Варто зауважити, що в умовах воєнного стану із необхідністю ощадливого використання енергоресурсів ця тема набуває все більшої актуальності.

Під час засідання обговорено реалізацію відповідних заходів у громаді, які здійснюються на постійній основі: під час ремонтів приміщень (галузі освіти, медицини, культури тощо) за рахунок бюджетних коштів замінюються вікна й двері, лампи освітлення на LED та ін.

Окрім цього під час наради обговорено й завдання щодо участі громади у відповідних грантових програмах, питання встановлення терморегуляторів на опалювальних системах у закладах освіти, охорони здоров'я, соціальної сфери та адміністративних будівлях, використання альтернативних джерел енергії, зокрема доцільність використання сонячних панелей у закладах освіти у сільських територіях громади, поступової заміни обладнання харчоблоків закладів освіти та охорони здоров’я на більш енергоощадне.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!