Повідомлення про розроблення проєкту інвестиційної програми комунальним підприємством "Вараштепловодоканал" ВМР на на 2024-2025 роки.

Відповідно до  Наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 року № 191  «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання,  централізованого водопостачання та водовідведення», Комунальне підприємство «Вараштепловодоканал»  подає на погодження виконавчому комітету Вараської міської ради  розроблений проект інвестиційної програми по теплопостачанню на 2024-2025 роки.

Метою розроблення інвестиційної програми КП «ВТВК» є зменшення теплових втрат на надземній тепловій мережі для безперебійної та  якісної роботи  мереж та забезпечення технологічного обліку  ресурсів. 

Заходи, що включені до  інвестиційної програми КП «ВТВК» на 2024-2025 роки у сфері

Теплопостачання:

1.технічне переоснащення надземної теплової мережі

(заміна теплової ізоляції);

2.забезпечення технологічного обліку ресурсів.

  Ці заходи планується реалізувати за рахунок амортизаційних відрахувань. Підприємство не планує залучати позичкові або бюджетні кошти. Загальний обсяг інвестицій у сфері теплопостачання -  560,45  тис.грн.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 днів календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифу в письмовій формі або на електронну адресу підприємства Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.