Відповідно до  Наказу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 08.09.2023р. року №800 "Про затвердження порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері управління побутовими відходами", Комунальне підприємство "Вараштепловодоканал" Вараської міської ради подає на погодження виконавчому комітету Вараської міської ради розроблений проект інвестиційної програми на послуги з управління побутовими відходами (перевезення та видалення побутових відходів) КП "ВТВК" ВМР на 2024-2025 роки.

Метою розроблення інвестиційної програми КП "ВТВК" ВМР є забезпечення безперебійного та якісного надання послуги з управління побутовими відходами (перевезення та видалення побутових відходів).

Заходи, що включені до  інвестиційної програми КП ВТВК ВМР на 2024-2025роки:

Послуга з перевезення побутових відходів:

1. Придбання двигунів на автотранспортні засоби (сміттєвози).

Послуга з видалення  побутових відходів:

  1. Придбання автомобільної ваги 40-50тон.

Ці заходи планується реалізувати за рахунок амортизаційних відрахувань та планового прибутку. Підприємство не планує залучати позичкові та бюджетні кошти. Загальний обсяг інвестицій на послугу по перевезенню побутових відходів – 409,87 тис.грн., на послугу з видалення побутових відходів – 266,71 тис.грн.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 днів з моменту публікації за адресою: 34400 м. Вараш, майдан Незалежності, 2, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (із зазначенням у темі листа "зауваження та пропозиції до інвестиційної програми").Тел. приймальні КП "ВТВК" ВМР (03636) 2-38-65.