У Вараській громаді відбулась зустріч представників Молодіжної ради з міською владою, де були представлені результати опитування у рамках участі у програмі "Діалоги перемоги 2024".

У заході взяли участь міський голова м.Вараш Олександр Мензул, заступник міського голови Дмитро Стецюк, представники Молодіжної ради при Вараській міській раді та працівники ВК ВМР.

па 6484
Міський голова м.Вараш Олександр Мензул (зліва) та директор Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Наталія Петрович

Під час зустрічі були представлені результати опитування, яке досліджувало стан молоді, та визначено які ресурси, можливості та підтримка необхідні для підвищення якості життя у громаді. Зокрема, було акцентовано на підтримці ментального здоров'я, профорієнтаційних заходах та працевлаштуванні, розвитку правової освіти, соціального підприємництва та волонтерства у громаді.

Також члени Молодіжної ради розповіли про результати зустрічі з молоддю громади, яку активно долучають до внесення пропозицій шодо покращення життя у громаді. На завершення Молодіжною радою був представлений проєкт медіапростору "Varash Media".

па 6475

Дослідження проводилось у рамках участі у програмі "Діалоги перемоги 2024", що впроваджується ГО "Молодіжна платформа" у рамках проєкту ПРООН "Підтримка громадянського суспільства та молоді", що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.