4 жовтня 2024 року відбулося позапланове засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми та забезпечення гендерної рівності.

У засіданні взяли участь заступник міського голови Роман Хондока, директор Департаменту соціального захисту та гідності Наталія Талах, директор Вараського центру соціальних служб та послуг Світлана Пашко, директор Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Латишенко, представники Національної поліції.

ген 4348

Члени Координаційної ради заслухали звіти Вараського РВП ГУ НП в Рівненській області та відділення "Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі" Вараського центру соціальних служб та послуг щодо проведеної роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми та забезпечення гендерної рівності за третій квартал 2024 року.

Також на засіданні було представлено проєкт Програми для кривдників на території Вараської міської територіальної громади та прийнято рішення щодо її впровадження.