Програма USAID АГРО надасть до 14,8 млн грн співфінансування для розвитку свинарства через впровадження контрактної та/або кооперативної моделі вирощування свиней. Всього АГРО підтримає 3 проєкти (остаточна сума співфінансування кожного залежить від запропонованої діяльності).

ДЕДЛАЙН: 9 лютого 2024 року

ДЕ: вся Україна
ГАЛУЗІ: бізнес, агро

Для кого

Програма USAID АГРО заохочує заявки від українських мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП), операторів свиноферм, які планують запровадити контрактну та/або кооперативну модель вирощування свиней.

Терміни

  • до 22 січня 2024 р. – зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі (електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.);
  • 24 січня 2024 р. з 10:30 до 12:30 Програма USAID АГРО проведе передзаявочний онлайн-семінар;
  • не пізніше 18:00 31 січня 2024 р. – подання запитань щодо участі у цьому конкурсі на ел. cкриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;
  • не пізніше 18:00 9 лютого 2024 р. – кінцевий термін подання заявок для розгляду в першому раунді (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи) на ел. скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Умови

Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням.

У будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу прохання зазначати його назву: ЗПЗ № 66.