UA-2024-02-08-010060-a

(відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  • Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Комунальне  підприємство «Благоустрій» Вараської міської ради;
34400, Україна, Рівненська область, м. Вараш, вул. Комунальна 2/2; код за ЄДРПОУ – 40800812;

  • категорія замовника – комунальне підприємство.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Придбання спеціалізованої техніки: Причіп лавета А9-4520 (або еквівалент) згідно коду ДК021:2015 – 34220000-5 - Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери.

закупівлі: UA-2024-02-08-010060-a

  • Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

З метою забезпечення потреб Комунального підприємства «Благоустрій» Вараської міської ради для безперебійної роботи, підприємство здійснює закупівлю даного виду товару, а саме: Придбання спеціалізованої техніки: Причіп лавета А9-4520 (або еквівалент) для перевезення спецтехніки по територіальній громаді з метою економії палива. Замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає потребам та вимогам замовника. Тому, з метою ефективного та раціонального використання коштів замовник здійснює закупівлю саме даного виду товару: Придбання спеціалізованої техніки: Причіп лавета А9-4520 (або еквівалент) (ДК 021:2015 - 34220000-5 - Причепи, напівпричепи та пересувні контейнери).

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері.

  • Розмір запланованих видатків: розмір запланованих видатків (Місцевий бюджет) визначено відповідно до розрахунку витрат Комунального підприємства «Благоустрій» Вараської міської ради на 2024 рік
  • Очікувана вартість предмета закупівлі: 400 000,00 грн. з урахуванням ПДВ.
  • Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості товарів розрахований методом отримання цінових пропозицій від потенційних постачальників.

А також проаналізовано ринкові ціни на товари даного виду.

Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

Здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, в тому числі: інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.

  • Процедура закупівлі:

Застосовується процедура відкритих торгів з особливостями.