ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Виконавчий комітет Вараської міської ради;
Незалежності майдан, будинок 1, м. Вараш, 34403; код за ЄДРПОУ – 03315879;

Категорія замовника – орган місцевого самоврядування.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: 31120000-3 – Генератори (Генератор).
  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-11-14-006836-a.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

З метою створення та накопичення матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характерів та їх наслідків на території Вараської МТГ оголошено процедуру “запит ціни пропозицій (запит пропозицій постачальників)” на закупівлю товару згідно з ДК 021:2015: 31120000-3 – Генератори (Генератор), відповідно до чинного законодавства України.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розрахунку витрат до кошторису виконавчого комітету Вараської міської ради на 2023 рік.
  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 198 000,00 грн (сто дев’яносто вісім тисяч грн 00 коп.) з ПДВ.
  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості здійснено на підставі попередніх ринкових консультацій з метою аналізу ринку, відповідно до  п. 4 ст. 4 Закону України  «Про публічні закупівлі», шляхом моніторингу ринкових цін на аналогічні Товари, а саме: здійснено пошук, збір та аналіз інформації про ціну Товару, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі. Був проведений аналіз закупівель аналогічних Товарів через офіційний веб-портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі «Prozorro».

  1. Процедура закупівлі:

Застосовується процедура запиту ціни пропозицій (запиту пропозицій постачальників).