За ініціативи мережі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережі мультимаркетів "Аврора" стартує освітньо-грантова програма "Траєкторія" для ветеранів, військових та другого з подружжя. Проєкт має на меті надати підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування та розвитку власної справи у розмірі 100 000 грн. 

Участь у програмі можуть взяти підприємці-початківці, які мають:

— бізнес на рівні ідеї;
— власну справу, зареєстровану не більше 6 місяців на момент подання заявки.

іііікаааавів

А також відповідають таким критеріям:

— ветерани (мають статус УБД);
— військові (брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації);
— другий з подружжя (офіційний чоловік/дружина ветеранів або військових, зокрема загиблих, зниклих безвісти та полонених).

При відборі заявок пріоритет матимуть бізнеси, що виробляють кухонний інвентар, метал для кухні, текстиль, рушники, одяг, аксесуари, іграшки, товари з пластику та швейні підприємства.

Дедлайн подання заявок — 16 червня 2024 року

Довідково: за результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 тис. грн фінансової підтримки на започаткування або розвиток власної справи.

Дізнатися більше про проєкт можна на офіційній сторінці.