Українських підприємиць запрошують долучитися до програми менторської підтримки жінок в агробізнесі "Empowering Women in Agrifood" від EIT Food, який підтримується Європейським Інститутом Інновацій та Технологій (EIT), органом Європейського союзу та реалізується за підтримки Radar Tech в Україні.

Кожна учасниця отримає фінансову допомогу в одну тисячу євро протягом програми на проїзд/проживання під час офлайн-заходів, а найкращі проєкти отримають гранти €5000 та €10,000 на розвиток власної справи.

Протягом 6 місяців на 10 обраних учасниць чекає індивідуальна робота з менторами, участь в офлайн подіях та тренінгах, розвиток бізнес-навичок та збільшення партнерських контактів. Програма реалізується одночасно в різних країнах Європи та об’єднає понад 500 агроінноваторок.

Претендентка на участь у програмі повинна відповідати таким критеріям:

  • Ідентифікувати себе жінкою;
  • Бути резиденткою, а у випадку наявності стартапу/компанії мати реєстрацію в Україні;
  • Мати агропродовольчу бізнес-ідею або чинний бізнес, якому менш як три роки з моменту офіційної реєстрації;
  • Раніше не отримувати фінансування на пропоновану ідею (інвестиції/гранти) на суму понад €60 000.

Таймлайн програми:

Кінцевий строк подання заявок – 24 травня.

Оголошення результатів відбору – 10 червня.

Офлайн-знайомство з наставниками та експертами в м. Київ/Львів – середина червня.

Індивідуальна робота з ментором, онлайн-тренінги з підприємництва, маркетингу, брендингу, продажів, фінансів – червень – листопад.

Листопад 2024:

  • Фінальний форум та презентація інвесторам та журі в Києві, нагородження грантами в розмірі €5000 та €10,000 на розвиток власної справи чи стартапу;
  • доступ до міжнародної спільноти та інших програм і можливостей EIT Food 500+ підприємиць та інноваторок в агропромисловому секторі Європи.

Як взяти участь?

Щоб долучитись до програми, потрібно пройти відбір та подати заявку на участь українською мовою до 24 травня 2024 року. Участь у програмі безоплатна. Організатор покриває всі витрати на участь.

Навчання відбуватиметься в форматі онлайн та офлайн — попередньо заплановані три зустрічі в Києві.

МЕДІА КОНТАКТ
Анастасія Романова – програмна менеджерка: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

5fa23178 6e41 4f45 b3e0 fe1bde83f855