Департамент культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради оголошує конкурс на вакантну посаду директора комунального закладу «Вараський молодіжний центр».

Конкурс проводиться відповідно до Закону України, «Про культуру», наказ Міністерства культури України від 31.05.2016 №380 «Про затвердження положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України» зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.06.2016 року за №809/28939, Положення про комунальний заклад «Вараський молодіжний центр» затвердженого рішенням Вараської міської ради 02.12.2022 №1715-PP-VІІІ, Положення про конкурс на посаду директора комунального закладу «Вараський молодіжний центр» затвердженого рішенням Вараської міської ради 02.12.2022  №1716-PP-VІІІ.

Найменування і місцезнаходження закладу: Комунальний заклад «Вараський молодіжний центр», мікрорайон Будівельників, буд.2а, м. Вараш, Вараський район, Рівненська область, Україна, поштовий індекс 34401.

Найменування посади та умови оплати праці: Директор комунального закладу «Вараський молодіжний центр».

За виконання обов’язків, передбачених контрактом, нараховується заробітна плата відповідно до чинного законодавства України, виходячи з установленого керівнику відповідного тарифного розряду, але не менше, ніж це встановлено Єдиною тарифною сіткою відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами).

Заробітна плата нараховується за фактично відпрацьований час в межах фонду оплати праці:

  • посадовий оклад, згідно штатного розпису (може бути переглянутий у відповідності зі змінами умов оплати праці відповідно до постанов Кабінету Міністрів України, наказів галузевих міністерств та чинного законодавства України);
  • доплата за вислугу років у відсотковому відношенні від місячного посадового окладу;
  • надбавка за складність, напруженість у роботі.

Кваліфікаційні вимоги до директора комунального закладу

  • громадянин України;
  • вільно володіє державною мовою;
  • має вищу освіту за рівнем магістра (спеціаліста);
  • здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов'язки.

Перелік документів, які подаються на конкурс від кандидатів:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • копія документа про вищу освіту (з додатками, що є його невід'ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра або спеціаліста;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;

Зазначені документи надсилаються на поштову (34402, Рівненська область, Вараський район, м. Вараш, мікрорайон Будівельників, буд.2а, приміщення центру дозвілля) та електронну (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) адреси Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради.

Особа може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Кандидат на посаду директора особисто відповідає за достовірність поданої ним інформації.

Проєкти програм розвитку комунального закладу «Вараський молодіжний центр» на один і п’ять років публічно презентуються на другому засіданні конкурсної комісії. Кандидатам на посаду директора комунального закладу «Вараський молодіжний центр» необхідно не пізніше як за п’ять календарних днів до публічної презентації попередити департамент культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради про потребу в технічних засобах для проведення презентації.

Дата початку прийому документів. Документи від кандидатів на посаду директора подаються упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу: з 14 вересня 2023 року по 13 жовтня 2023 року включно (з понеділка по четвер з 08.00 год. до 17.00 год., в  п'ятницю до 16.00). Субота, неділя – вихідні.

Кандидат має право відкликати свою заяву та зняти з розгляду Комісії свою кандидатуру до закінчення конкурсу та оголошення результатів, повідомивши про це комісію письмово.

Формування конкурсної комісії починається з 14 вересня 2023 року до 06 жовтня 2023 року.

Персональний склад конкурсної комісії буде сформований не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу на посаду директора комунального закладу.

Механізм формування конкурсної комісії здійснюється відповідно до статті 21-3 Закону України «Про культуру» та наказу Міністерства культури України від 31.05.2016р. № 380 «Про затвердження положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України» зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 червня 2016 року за № 809/28939.

До конкурсної комісії включаються:

  • три особи від Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради;
  • три особи від членів трудового колективу, з врахуванням обмежень (членом комісії не може бути особа, яка є членом трудового колективу, на посаду директора якого проводиться конкурс);
  • три особи від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

Додатково інформуємо громадськість про те, що з метою формування конкурсної комісії громадські організації відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури до Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради, який шляхом жеребкування визначає трьох кандидатів до складу конкурсної комісії.

Департамент культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради забезпечує онлайн-трансляцію жеребкування на офіційному вебсайті Вараської міської ради.

Необхідні документи для участі у жеребкуванні:

1) лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур;

2) завірена належним чином копія Статуту (у разі діяльності без Статуту подається завірена належним чином копія іншого документа, який містить інформацію про мету (цілі) діяльності);

3) заява про участь;

4) анкета кандидата.

Відповідальність за достовірність поданих даних несуть керівники спілок, об’єднань, асоціацій, організацій та запропоновані ними кандидати.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

1) фахівці молодіжної сфери, публічного адміністрування або бізнес-адміністрування;

2) члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій зареєстрованих відповідно до закону;

3) члени міжнародних молодіжних об’єднань, асоціацій, організацій.

У зв’язку із наведеним вище, запрошуємо представників вказаних категорій для подання кандидатур на включення до складу конкурсної комісії.

Звертаємо увагу, що в силу приписів статті 21-3 частини 8 Закону України «Про культуру» членом конкурсної комісії не може бути особа:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівника Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради;
  • є членом трудового колективу закладу, на посаду директора якого проводиться конкурс.

Контакти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Чаборай Інна Володимирівна, номер телефону: +380674772208, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дата проведення конкурсу:

Перше засідання (через 10 днів після закінчення строку приймання документів) – конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду директора на відповідність кваліфікаційним вимогам.

Друге засідання – конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами на посаду директора, під час якої заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку комунального закладу «Вараський молодіжний центр» на 1 (один) та 5 (п’ять) років.

Місце проведення конкурсу: 34402, Рівненська область, Вараський район, м. Вараш, мікрорайон Будівельників, буд.2а, Центр дозвілля.

Кандидатка на посаду:

Радчук Вікторія Володимирівна. 

Протокол №1 засідання конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу Вараський молодіжний центр

Істотні умови договору з Радчук Вікторією, яка визнана переможцем конкурсного добору на посаду директора комунального закладу "Вараський молодіжний центр"