Оголошення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Вараської міської територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Вараської міської територіальної громади (далі – Порядок), затвердженого рішенням Вараської міської ради від 07.06.2023 № 1948-РР-VІII "Про затвердження Порядку проведення конкурсу визначення опорного закладу на визначення опорного закладу освіти Вараської міської територіальної громади".

Конкурс проводиться у п’ять етапів:

І етап – розміщення оголошення про проведення Конкурсу з визначення опорного закладу загальної середньої освіти Вараської міської територіальної громади на сайті Вараської міської ради;

ІІ етап – подання заявок та конкурсних матеріалів керівниками закладів загальної середньої освіти на участь у Конкурсі до Конкурсної комісії (упродовж 10 календарних днів з дати оголошення конкурсу);

ІІІ етап – вивчення членами Конкурсної комісії поданих матеріалів, визначення достовірності наданої інформації та відповідності вимогам (упродовж 7 календарних днів);

ІV етап – візуальний огляд закладу загальної середньої освіти членами Конкурсної комісії та відеопрезентація проєкту опорного закладу його керівником (упродовж 5 календарних днів);

V етап – визначення переможця Конкурсу (1 день).

Документи подаються до управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради за адресою: мікрорайон Вараш, будинок, 41, кабінет 23, м. Вараш, Вараський район, Рівненська область, 34400.

Уповноважена особа приймати документи Мельник Людмила Євгенівна.

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Вараської міської територіальної громади додається.

Рішення міської ради № 1948-РР-VIII від 07.06.2023 р. "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Вараської міської територіальної громади"

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!