Департамент економічного розвитку і торгівлі Рівненської облдержадміністрації оголошує конкурсний відбір проєктів суб’єктів малого і середнього підприємництва області, для реалізації яких може бути надана фінансова підтримка з обласного бюджету на 2023 рік шляхом часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками), що надаються на реалізацію проєктів.

 

Право на одержання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками), передбачених в обласному бюджеті відповідно до встановленого Порядку, за рішенням конкурсної комісії може надаватись суб’єктам малого і середнього підприємництва, які:

  • розробили або реалізують проєкт, який передбачає: впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій; модернізацію, оновлення та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів виробництва товарів (надання послуг, виконання робіт);
  • отримали кредит для реалізації проєкту.

Суб’єкти малого і середнього підприємництва подають такі документи:

1. проєктна заявка на участь в конкурсі за формою згідно з додатком 1;
2. копія фінансового звіту(декларації) за останній рік і останній звітний період;
3. копія договору, завірена установою, яка видала кредит (позику), або нотаріально засвідчена копія договору. У разі надання кредиту (позики) фінансовою установою, яка є нерезидентом України, подаються передбачені чинним законодавством України документи відповідних установ Національного банку України;
4. прогнозний помісячний графік сплати відсотків та погашення суми кредиту (позики) на весь період користування (завірений банком);
5. копії підтвердних документів щодо використання кредитних коштів для реалізації проєкту (договори, накладні, акти виконаних робіт (надання послуг), розрахункові документи про здійснення оплати (меморіальний ордер, платіжне доручення, виписка з рахунку) тощо);
6. згода на збір та обробку персональних даних.

До участі у конкурсі не допускаються суб’єкти підприємницької діяльності або їх участь у конкурсі може бути призупинена, якщо вони підпадають під обмеження щодо надання державної підтримки визначені статтею 13 Закону України "Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні".

Організатор конкурсного відбору – департамент економічного розвитку і торгівлі обдержадміністрації – приймає документи до 20 червня 2023 року за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти 1, каб.417, 418. Графік роботи департаменту: з понеділка по четвер – з 08:00 до 17:15, у п’ятницю з 08:00 до 16:00 (обідня перерва: з 13:00 до 14:00).

Довідкову інформацію щодо конкурсного відбору можна отримати за номером телефону: 695-215, 695-293, моб. 0961582179 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інформуємо, що конкурсний відбір організовано з метою реалізації пункту 14.1 заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Рівненській області на 2021-2023 роки, схваленої розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14 грудня 2020 року №761 (із змінами), затвердженої рішенням обласної ради від 24 грудня 2020 року №39 (із змінами) та відповідно до Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками), що надаються на реалізацію проєктів суб’єктів малого і середнього підприємництва (затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 18 березня 2021 року №183 (із змінами), зареєстрованого в Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м.Львів) 05 квітня 2021 року за № 19/2232).

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!