Інформація для керівників підприємств та установ агропромислового комплексу Вараської громади щодо надання дозволу цілодобового пересування сільськогосподарської техніки на території Вараської громади під час комендантської години.

Сільськогосподарські товаровиробники мають можливість отримати дозвіл (погодження) для цілодобового пересування осіб та сільськогосподарської техніки без обмежень руху польовими шляхами, її роботи на полях Вараської громади, а також перевезення (кочівлі) бджолиних сімей на місця медозбору і запилення рослин, зокрема під час комендантської години.

Ці заходи спрямовані на організацію безперервного циклу виробництва при проведенні комплексу весняно-польових робіт, проведенні заходів із вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції, а також продуктів харчування.

Для отримання дозволу (погодження) аграріям та пасічникам необхідно звернутися до Вараської районнної військової адміністрації.

За детальною інформацією телефонуйте за номером: (03634) 2-31-34

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!