Рівненська АЕС закликає молодь регіону відобразити український "Рік незламності" у творчих роботах. Конкурс триватиме до кінця квітня серед школярів віком від 9 до 17 років, які мешкають у населених пунктах зони спостереження електростанції.

Кожен день найважчого для України року назавжди закарбувався у житті та свідомості наших громадян, тож пам’ять про події війни, спогади та свідчення про цинічний терор з боку росіян маємо зберегти для майбутніх поколінь. Саме для збереження пам’яті про події сьогодення, відображення нашого єднання задля допомоги військовим, а також для привернення уваги до до атомної генерації як основного елементу енергетичної незламності, Рівненською АЕС організовано мистецький конкурс серед учнівської молоді.

Конкурс "Рік незламності" проводиться у двох вікових групах від 9 до 13 років та від 14 до 17 років у номінаціях:

  • образотворче мистецтво;
  • декоративно-прикладне мистецтво, цифровий малюнок, анімація або короткометражне відео.

Роботи з образотворчого мистецтва мають бути не меншими за формат А3 (42*30 см), анімаційні та відеороботи – у форматах MP4 або AVI тривалістю до 5 хвилин, цифрові малюнки – у форматах JPEG або PNG не меншими за 1280*720 пікселі. До участі приймається лише одна робота від кожного учасника, що має бути передана в інформаційний центр РАЕС «Полісся» (майдан Незалежності, 5) або ж на електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Робота повинна бути підписана із вказівкою ПІБ автора та керівника, школи і класу, номеру телефону автора.

Дедлайн до 28 квітня 2023 року.

Телефон для довідок: (03636) 23-443.

Усі учасники конкурсу та їхні керівники нагороджуватимуться сувенірами від Рівненської АЕС, а призери – ще й грошовими преміями від 800 до 1500 грн.

990

Збережемо разом новітню історію України, історію нашої Перемоги, закарбувавши її у творчих роботах для майбутніх поколінь!

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!