На площі біля стадіону "Ізотоп", департамент культури, туризму, молоді та спорту влаштував грандіозне дитяче містечко. Для маленьких гостей передбачили святкову програму та різноманітні забавки.

У дитячому містечку малеча могла спробувати себе у ролі рятувальників, які пробиваються через закриті двері, щоб врятувати життя; сісти за кермо пожежного автомобіля або стати водієм швидкої медичної допомоги; взяти участь у командній грі; знаходити собі конкурента і перемагати його в шахи; потренуватися надавати першу домедичну допомогу зі спеціалістами Вараської багатопрофільної лікарні, а також дізнатися від них про мінну безпеку.

22 1202

Також в програмі були малюнок на асфальті, розважальна програма для дітей, аніматори, виступи творчих колективів Палацу культури ім.Лесі Українки, майстер-класи, батути та гірки, повітряні змії робототехніка, караоке та танці для дітей. Для любителів почитати був присутній стенд з різноманітними книжками, та ще багато іншого.

Впродовж заходу діяла благодійна акція "Солодощі та канцелярія для дітей Херсонщини". Кожен бажаючий може долучитися до допомоги діткам, які щодня потерпають від обстрілів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!