У Палаці культури ім.Лесі Українки відбулась урочиста церемонія нагородження обдарованих дітей "Гордість Вараської громади – 2023".

Грамотами та статуетками відзначено 124 учні. Ці юні жителі Вараської громади переможці олімпіад, дослідницьких робіт, міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів.

 2 55555

Переможці в номінації "Інтелекти року" та "Лідер учнівського самоврядування" з міським головою м.Вараш Олександром Мензулом

Привітати та вручити нагороди завітали міський голова м.Вараш Олександр Мензул, перший заступник міського голови Павло Павлишин, заступники міського голови Дмитро Стецюк, Роман Хондока, Ігор Воскобойник та начальник управління освіти Олена Корень.

"У залі сьогодні зібралися кращі з кращих! Ми бачимо як громада розвивається і як наші діти можуть себе проявити. Я дуже вдячний тим, хто створив умови для розвитку цих юних талантів: рідним, батькам, педагогам, тренерам – всім тим, хто вложив свою душу і серце за їхнє майбутнє. Дякую дітям, адже на ваших плечах майбутнє нашої України і формування сучасного європейського суспільства", – промовив Олександр Мензул.

2 9906

Перший заступник міського голови Павло Павлишин 

З привітанням і подяками виступив і перший заступник міського голови м.Вараш Павло Павлишин.

"Дуже приємно сьогодні бути тут, разом з вами. Я хочу привітати всіх, хто здобув перемогу на олімпіадах, це безумовно дуже важливо як для вас, так і всієї нашої громади. Також хочу подякувати всім батькам, педагогам за ті умови, які ви створили, і за ту працю, яку виконуєте кожного дня", – сказав Павло Павлишин. 

2 0332

Зразковий художній колектив сучасного танцю "Едем"

Окрім святкового вручення нагород, діяв благодійний збір коштів на ремонт авто 68 Єгерської Бригади 1-го батальйону 3-ї роти.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!